Ga naar de inhoud

De werkwijze.

Fase 1: Een informeel gesprek

Voordat we aan de slag gaan met uw project, nodig ik u uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens deze ontmoeting kunnen we elkaars verwachtingen, wensen en ideeën delen. We verkennen alle mogelijkheden en bespreken hoe we dit project gaan aanpakken. Dit vormt een cruciale eerste stap om te begrijpen wat we samen kunnen bereiken.

Fase 2: Creatieve conceptualisatie

In deze fase brengen we de oorspronkelijke ideeën tot leven. We analyseren uw
wensen en ideeën en bekijken de eerste schetsen om de basis te leggen voor diverse ontwerpconcepten. We stellen een moodboard op om de richting van het project te bepalen.

Image Image
Image Image

Fase 3: Conceptuele verfijning

We werken de ideeën verder uit tot een samenhangend geheel. Dit omvat het presenteren van de eerste 3D-tekeningen en materiaalmonsters. We duiken dieper in uw wensen en eisen om tot een nog beter eindresultaat te komen. Het ontwerp begint nu echt vorm te krijgen.

Image
Image

Fase 4: Het definitieve ontwerp

Het voorlopige ontwerp wordt verder verfijnd en uitgediept. We zorgen ervoor dat vormen, materialen en kleuren harmonieus samenkomen. Elk detail, van vloerafwerking en wandbekleding tot meubelontwerp en licht- en elektraplan, wordt zorgvuldig overwogen en op elkaar afgestemd.

Fase 5: Implementatie en controle

In deze fase leggen we de nadruk op uitvoering en nauwgezette controle. We besteden aandacht aan de kleinste details en zorgen ervoor dat materialen en functies naadloos op elkaar aansluiten, zowel esthetisch als technisch. We controleren of het ontwerp zoals bedacht wordt uitgevoerd en werken samen met verschillende producenten om ervoor te zorgen dat alles in lijn ligt. Deze fase is essentieel om een uitgebalanceerd ontwerp en het gewenste resultaat te bereiken.